تاسیس شعبه بروجرد موسسه خیریه محکم سال 1400
جناب آقای دکتر دلشاد رئیس هیت مدیره مؤسسه خیریه محکم گفت : با توجه به درخواست مسئولان استان بروجرد بنا بر تاسیس شعبه جدید در این استان به سمت خرم آباد و بروجرد راهی شدیم و لذا در تاریح 17 / 04 / 1400 به اتفاق آقای مهندس طاهری به خرم آباد رفتیم .
آقای دکتر دلشاد ادامه داد : درشهرستان خرم آباد بنا بر اتمام قرار داد هیت مدیره وهیت امناء در نشستی هیئت مدیره ی جدید انتخاب شد . در این سفر بازدید از دفتر مؤسسه محکم در این شهرستان داشتیم که مسئول دفتر خانم مهرابی میباشند که از نماینده های بسیار فعال و کاربلد است .آقای دکتر دلشاد افزود : از خرم آباد با همراهی دکتر نیک بخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی به سمت بروجرد حرکت کردیم و یک روز در این شهر اسکان داشتیم و با توجه به آمادگی های قبلی آنجا جلسات با حضور خیرین و معتمدین تشکیل شد و هیت امنا انتخاب شدند . در این سفر شعبه ی بروجرد افتتاح شد و درمانگاهی برای این بیماری ها اختصاص داده شد و یک اتاق از درمانگاه به دفتر مؤسسه ی محکم اختصاص داده شد .
تقویت مدارک پزشکی موجود در مؤسسه خیریه محکم:
دکتر دلشاد درباره مدارک پزشکی بیماران گفت: در هر مؤسسه پزشکی یکی از مهمترین قسمت ها بخش مدارک پزشکی است با توجه به اهمیت این موضوع و نواقص موجود در قسمت مدارک پزشکی با کمک عزیز گرانقدر آقای دکتر اباذر حاجوی استاد دانشگاه در حوزه مدارک پزشکی و فعال در جبهه ها ی جنگ برای تشکیل مدارک پزشکی توانستیم نواقص موجود در مؤسسه را برطرف کنیم. از جمله فعالیت هایی که در بخش مدارک پزشکی انجام شد بیمارانی که از طرف مؤسسه به بیمارستان ها ارجاع داده می شدند پرونده های بیمارستانی در مؤسسه نداشتند. لذا ما از همه بیمارستان هایی که بیمار در آنها بستری کردیم در خواست کردیم 4 برگ پرونده بیماران را برای ما ارسال کنند. وی در ادامه افزود برای دریافت خلاصه پرونده ها نیروهایی در بیمارستان ها قرار گرفتند که پرونده های 5 سال اخیر را برای ما جمع آوری کردند و نواقص پرونده ها برطرف شد و تمام 20 بیمارستان طرف قرار داد پرونده های خود را برای ما ارسال کردند. به طور مثال بیمارستان امام حسین اصفهان (ع) 955 پرونده تکمیل کردند و ارسال کردند و همچنین بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز 74 پرونده،بیمارستان نمازی شیراز 278 پرونده دریافت شد و با حضور آقای حاجوی نظم داده شد.
تولید محتوا مؤسسه محکم در اینستاگرام:
آقای دکتر دلشاد در رابطه با تولید محتوا در اینستاگرام گفت: اینستاگرام مؤسسه محکم توسط مهندس احسان موسوی راه اندازی شد که مردم اخبار مؤسسه را می توانند در این پیج رؤیت کنند و این پیج کمکی شد تا مردم بیشتر با مؤسسه آشنا شوند و کمک های مالی به صورت آنلاین برای مؤسسه ارسال شود تا کنون حدود دو میلیارد و چهل و هفت میلیون و دویست و پنجاه ریال پول از طریق اینستاگرام برای مؤسسه واریز شده است.
همکاری با مؤسسه خیریه کارساز:
آقای دکتر دلشاد در رابطه با مؤسسه خیریه کارساز گفت: مؤسسه خیریه کارساز با مدیریت دکتر عبادی و مهندس تقوائیان با مجموعه ما ارتباط برقرار کردند و به مؤسسه محکم آمدند و پس از گزارشات درباره مؤسسه محکم دکتر عبادی و جناب مهندس تقوائیان تحت تأثیر قرار گرفتند و به در خواست خود به مؤسسه کمک می کنند و اولین کمکی به مؤسسه انجام دادند با توجه به لیست بیماران نود و هفت میلیون تومان بود. در جلسه دومی که برگزار شد بنا شد که کمکی به صورت مجدد به مؤسسه انجام شود با توجه به پیشنهاد مؤسسه کارساز درباره غربالگری بیماران و آمارگیری درباره بیماران در استان های مختلف و باتوجه به غربالگری های انجام شده در اوایل تأسیس مؤسسه تصمیم بر انجام مجدد این آمارگیری ها شد تا بتوان متوجه شد چه تعداد ناهنجاری مادرزادی وجود دارد . باتوجه به ناهنجاری های بسیار زیاد در شهر سیستان و بلوچستان بنا بر این شد آمارگیری از این شهر آغاز شود و هزینه های انجام این آمارگیری به عهده مؤسسه کارساز باشد و باتوجه به تصمیمات گرفته شده با دانشگاه زاهدان تماس برقرار کردیم و طرح را برای آنها توضیح دادیم تا بتوانیم در محل تولد این کودکان ناهنجاری های آنها را ثبت کنیم. آقای دکتر دلشاد افزود برای انجام این آمارگیری طرحی آماده کردیم و پیوست نامه ای برای رئیس دانشگاه زاهدان ارسال کردیم و طرح مصوب دانشگاه شد و کمیته ای 5 نفره قرار شد تشکیل شود و پیگیری لازم برای انجام این طرح انجام شود.
مؤسسه کافل در سیستان و بلوچستان :
آقای دکتر صلاح الدین دلشاد گفت: مؤسسه کافل در سیستان و بلوچستان با مدیریت آقای مهندس طهائی استاندار گذشته استان البرز می باشد.مهندس طهائی در زمانی که استاندار البرز بود علاقه مند شد که از مؤسسه محکم بازدید داشته باشد وی به مؤسسه آمد و بعد از گزارشات ما بسیار تحت تأثیر قرار گرفت. بعد از نشست ایشان طی تماسی به ما اعلام آمادگی برای کمک به مؤسسه کرد و مبلغی را به مؤسسه اهدا نمود. از دیگر خیرین می توان به آقای سلیمی آشتیانی از خیرین معروف تهران هستند که سالی چند بار به مؤسسه آمده اند و هر بار چندین خیر را به مجموعه همراه خود می آورد که کمک های عمده ای به مؤسسه انجام می شود. خانم ایلخانی از دیگر خیرین متوجه فعالیت های مؤسسه شدند و با ما تماس گرفتند و پس از نشستی که انجام شد ایشان اعلام آمادگی برای احداث ساختمان برای مجموعه کردند و مبلغ 40 میلیون تومان به مؤسسه اهدا شد و این مبلغ به صورت جداگانه برای ساخت قرار گرفت. آقای دکتر دلشاد افزود شهرداری زاهدان زمینی را در زمان دکتر ایازی به ما ارائه کرده بود. متراژ این زمین به طور تقریبی حدود 4 هزار متر است که پس از طی روند قانونی به مؤسسه محکم اهدا شد و چندین خیر برای ساخت آن پیش قدم شدند. ما در نظر داریم در این مکان اولین بیمارستان ناهنجاری مادرزادی را احداث کنیم و می توانیم با احداث این بیمارستان کل منطقه را پوشش دهیم.
فعال نمودن روابط عمومی :
جناب آقای دکتر دلشاد گفت : یکی از نقص های عمده مؤسسه محکم عدم حضور روابط عمومی بود زیرا هر مجموعه برای اطلاع رسانی باید یک فرد خبره داشته باشد که بتواند روابط خوبی با مردم ،خیرین، کارخانجات و فرهنگسراها برقرار کند. اکنون سرکار خانم نازنین سادات جعفری به عنوان روابط عمومی موسسه هستند که ایشان مجله را برای مجموعه تنظیم نموده اند که شامل اخبار،بیماری های مختلف و راه های مراقبت از آن در این نشریه معرفی شده است که می تواند کمک شایانی به معرفی مجموعه در حوزه های مختلف انجام دهد.
فعال نمودن شعبه کرج:
آقای دکتر صلاح الدین دلشاد گفت : مجوز هایی که گرفته شد اسمی از کرج در آنها نبود و بعد از پیگیری ها و گرفتن مجوز برای کرج شعبه کرج نیز به صورت فعال در آمد. هیئت امناء برای کرج انتخاب کردیم که دو نفر از آنها در اتاق بازرگانی کرج هستند و همچنین آقای آیت الله مدرسی که بزرگ استان البرز می باشند و همه حوزه های علمیه زیر نظر ایشان است. رئیس دادگستری کرج نیز از دیگر اعضای هیت امناء کرج هستند و اعضای هیئت مدیره کرج آقایان دکتر علیمردانی ،دکتر شاپوری ،دکتر مالمیر،دکتر محمدحسین دلشاد،دکتر کشاورز و مهندس محراب هستند. دفتر کرج در 45 متری گلشهر واقع شده است و جلسات در این شعبه به صورت مرتب در حال برگزاری است و ارتباط خوبی در این مدت با استان برقرار شده است.
تهیه بروشوربرای بیماری های مادرزادی:
در ابتدای تأسیس مؤسسه بروشورهایی طراحی کردیم که به کمک بنیاد بیماری های خاص چاپ شد و اسم این مجموعه بر روی بروشورها خورده است و هر فردی که این بروشورها را می بیند فکر می کند متعلق به این مجموعه است در نظر داریم این کتابچه ها به صورت مجدد بازنویسی و چاپ کنیم.
نشست آیت الله کازرونی نماینده رهبری در کمیته امداد امام خمینی و خیریه محکم:
آقای دکتر دلشاد گفت: آیت الله کازرونی نماینده رهبری در کمیته امداد امام خمینی و رئیس هیئت امناء ایشان ارتباط دوستانه ای با ما از قبل داشتند ایشان در زمانی که امام جمعه کرج بود پدرانه دلسوزی می کرد و افراد را دلسوزانه راهنمایی می کرد و فردی بسیار مردم دار بود. ایشان چندی پیش به مؤسسه آمدند و در حضور جناب آقای دکتر جابری و مهندس طاهری توضیحاتی درباره مؤسسه به این بزرگوار داده شد.
آقای دکتر دلشاد افزود: در این نشست آقای مهندس طاهری پیشنهاداتی ارائه دادند در رابطه با همکاری بیماران کمیته امداد امام خمینی(ره) و مؤسسه محکم که خودشان در این زمینه توضیحاتی ارائه می کنند.
آقای مهندس طاهری ضمن تسلیت اربعین حسینی در رابطه با نشست آیت الله کازرونی گفت: آیت الله کازرونی فردی بسیار آگاه به مسائل و دارای اطلاعاتی کافی می باشند پیشنهادی در این باب داریم که کمیته امام خمینی(ره) چون در سراسر کشور حتی در روستاها هم حضور دارند هر چه همکاری بین مؤسسه و این کمیته صورت بگیرد در واقع می توان در سراسر کشور غربالگری را به خوبی انجام داد زیرا که خانواده هایی که یک مقدار از نظر مالی ضعیف هستند و امکاناتی چندان نداند بیشتر دچار این نارسایی ها می شوند و این افراد اکثراً تحت پوشش کمیته امداد هستند به خوبی می توانند این مریضان را لیست کنند و در هر روستا و بخش و شهر این لیست را برای ما ارسال کنید تا در زمان غربالگری ما بتوانیم به راحتی این کار را انجام دهیم.
گزارشات مالی سالی که گذشت:
آقای دکتر دلشاد گفت: در سال 99 کمک های بسیاری به مجموعه شد که به چندی از آنها می پردازیم : آقای سلیمانی 400 میلیون و خانم افشار 40 میلیون تومان ، آقای ارجمندی 2 میلیون تومان آقای رفیق دوست 66 میلیون تومان ، آقای شاه حسینی 30 میلیون تومان ، دکتر قاسمی 10 میلیون تومان ، آقای حمید اسدی 9 میلیون تومان و حاج آقای لولاچیان 5 میلیون تومان بوده است. جمع کل مبالغ درشت دریافتی ها 631 میلیون تومان است .جمع دریافتی های خیرین یک میلیارد و دویست و چهل پنج میلیون تومان،جمع صندوق ها 27 میلیون تومان، دریافتی از وزارت بهداشت سه میلیارد تومان ،دانشگاه زاهدان 246 میلیون تومان و سود دریافتی از سپرده های انجام شده 115 میلیون تومان است.
امیدواریم با کمک خیرین و پزشکان و با توکل به خداوند متعال بتوانیم هر روز مجموعه را گسترش داده تا بیماری از ناتوانی مالی نرنجد.